Постижения

0 / 4

Всяко постижение започва с решение да се опита. Вземи решението да станеш професионалист в мрежовият маркетинг и постигни своите първи успехи заедно с нашият екип.

Работа за майки

Най-уникалното в ерата на интернет е това, че отдалечената работа и получаването на допълнителни доходи в свободното време от дома са станали достъпна възможност за много хора. Докато някои жени градят кариера без семейство, други вече са родили детенце и искат да печелят пари от дома си и търсят подходяща работа за майки, без да работят на пълно работно време.

  Често излизайки в отпуск по майчинство, жените преосмислят живота си и осъзнават, че искат нещо ново, гъвкаво, подходяща работа за майки или дори и стартиране на бизнес проект.

   С каква работа по време на майчинсто да се захванем и как да правим пари по време на майчинство? Как да съчетаем работата и грижите за детето? Отговорът е мрежов маркетинг.

    Мрежовият маркетинг е уникална възможност и подходяща работа за майки, да изкарат своите допълнителни доходи в свободното време. Може да е час или два, важното е това време да е пълноценно. Аз също започнах по този начин, след като взех решение да имам развитие в мрежовият маркетинг разпределих времето си така, че да успявам да имам 2 часа на ден, които да ги отдам за моят бизнес. Защото видях голямата картина и примерите за успешни партньори на различна възраст и от различни населени места и си казах, че и аз мога да го направя! Сутрин ставах преди сина ми, за да отделя около половин до един час, докато спи освен задълженията вкъщи си оставях отново около час и вечерно време, докато баща му си е вкъщи също отделях време за своето развитие.

    Какво ни предлага мрежовият бизнес? Гъвкаво работно време, нямаш шеф и работно място, възможност за допълнителни доходи, подходяща онлайн работа за майки, тъй като чрез тази огромна индустрия имаме възможност да се свързваме с хора по цял свят и да изградим бизнес по време на криза, защото чрез технологиите имаме инструменти за ефективна работа и онлайн. Няма ограничение в дохода и развитието, единствените ограничения си слагаме ние самите.

    Свържи се с мен и научи какво е мрежовият маркетинг в действителност, как може изкараш своите допълнителни доходи в свободното ти време и да бъдеш успешен. Ще ти предам целият си опит и заедно с екипа ще те подкрепим, за да успяваме заедно!

Възможности за допълнителни доходи

    Защо да изберете Мрежовият маркетинг или бизнесът на 21 век

Мрежовият бизнес не просто е добра възможност, а е по-добрият начин да изградим прекрасен и пълноценен живот. Защо?

МЛМ ни дава възможост да започнем да изграждаме бизнес от нулата, без да спираме основната си дейност или бизнес. Възможности за допълнителни доходи на първо време без да поемаме риск от огромни вложения и теглене на заеми. Нямаме фиксирано работно време и шеф. Имаме прекрасната възможност, чрез модела на мрежовият маркетинг да имаме международно развитие и да изградим мрежа от потребители и бизнес партньори в цял свят. Не е ли прекрасно?

Все по-голям става интереса в днешно време за работа от вкъщи и възможности за допълнителни доходи.

Ти прецени дали си заслужава да отделиш по час – два и след 3-6 месеца да имаш възможности за допълнителни доходи между 500 – 2000лв. След година – две този доход може да се удвои и така с всяка изминала година.

   Всеки от нас получава най-различни възможности и малки знаци по пътя. Но ако нямаме очи да ги видим и смелост да ги прегърнем, те остават просто пропилени шансове. Понякога трябва да направим една малка крачка, за да променим целия си живот.

 Промени живота си заедно с НАС!

Допълнителни доходи в свободното време

  По-големият процент от хората щом чуят допълнителен доход в свободното време, казват, че не разполагат със такова време. А това според мен е доста притеснително. Времето винаги няма да ни е достатъчно ако ние самите не си го разпределим по правилният начин и не подредим приоритетите си.

   Ако знаеш, че отделяйки средно по час – два на ден, независимо от основната си дейност след 2-3 години ти може да си финансово свободен и да си изградил свой пасивен доход би ли го направил?

 За мен изборът е ясен! Аз изградих своя бизнес система за допълнителни доходи в свободното време и сега това е моя основна дейност. Свържи се с мен и аз ще споделя с вас най-полезният и ценен опит.

Онлайн работа за майки

Търсиш подходяща онлайн работа за майки?

Ще ти дам информация как може умело да съчетаваш майчинството и да имаш допълнителни доходи в свободното ти време, работейки от вкъщи както го направих и аз.

Избрах да се развивам в индустрията мрежов маркетинг, след като помогнах на сина ми при сериозно заболяване с хранителни добавки на компанията, с която си партнирам. Аз съм помощник-фармацевт и бях спокойна, че няма как да навредя на детето си избирайки тези продукти, тъй като имат постоянен контрол и притежават най-строгите сертификати за качество в света, като гаранция за потребителя. След като видях бързият резултат и стопирането на болестният процес, аз започнах да чета повече за компанията и да се запознавам с гамата продукти. Видяхме и на практика, че всичко е качествено и започнах да споделям на моето обкръжение. Имаше голям интерес, тъй като това се случи в началото на март 2020 година. Знаем през какъв труден период премина цялото общество. След няколко месеца взех твърдото решение, че ще стана професионалист в мрежовият маркетинг и започнах да се обучавам. Успехът не закъсня. С днешна дата това е мой основен доход, работя с  успешен екип и заедно имаме прекрасно развитие в мрежовият маркетинг.

Редица месеци работих изцяло онлайн и сега ще ви дам някои насоки как да съчетаваме отглеждането на дете и онлайн работа за майки, партнирайки си с мрежова компания:

-направете график за вашата седмица със задължителните задачи, които трябва да изпълните като ги впишете в тефтер. Всяка вечер разпределяйте задачите за следващият ден, като оставите час-два за работа. В тези час-два бъдете фокусирани и отстранете от съзнанието си всичко останало.

-ставайте по-рано, за да имате достатъчно време, за всички задачи, които ви очакват през деня.

-независимо, че работите от вкъщи се обличайте така както, когато отивате на среща. Ще имате по-добро самочувствие и работата ще протече по-гладко.

-намирайте време за сутрешно раздвижване, правене на упражнения, аеробика или вашият любим спорт.

-четене и личностно развитие. Това е много важна, част и ключов момент за да имаме успешно развитие в мрежовия маркетинг. Придобивайки нови знания и умения и прилагайки ги на практика, ние със сигурност ще имаме нови още по-добри резултати.

 Вярвам, че съм била полезна и ако имате нужда от повече информация не се колебайте и се свържете с мен!

Изгради пасивен доход

Какво е пасивен доход?

 Пасивният доход е печалба, получавана без прилагането на постоянни усилия, умения и знания в конкретния момент. Той обаче вече е изработен като механизъм, благодарение на усилия, знания и умения, използвани в предишен момент. Понякога е нужно много време, търпение и бизнес нюх за подготвителната работа и за достигане до момента, в който тя ще започне да носи регулярни приходи.

Какво е нужно, за да генерираме подобен доход?

Предимство на подобна печалба е, че я получаваме дългосрочно и на пръв поглед лесно. Недостатъкът обаче е, че преди това трябва да вложим:

Време.

Може да е време за работа, за опити и грешки, докато се стигне до успешната формула;

Пари.

В повечето случаи е нужен капитал.Може с нея да се закупят суровини, имоти, ценни книжа… Вариантите са много, но в много от тях получаваш, след като преди това си вложил;

-Специални знания и умения. За които предварително си отделил време и средства, за да ги усвоиш и притежаваш.

-При франчайз бизнеса вие получавате разработен бизнес модел и работите за себе си под марката на франчайзодателя. Срещу това вие естествено заплащате първоначална такса и месечни такси.

изгради пасивен доход, чрез модела на мрежовият бизнес. Това е най-достъпната възможност за всеки един, който иска да е в сектора бизнес притежател от квадрантите на Робърт Кийосаки.

Изгради пасивен доход, ползвайки модела на успешна международна система за увеличение на дохода, с която имат успехи стотици хора в цял свят. Нашият екип ще ви подкрепя във всяка една стъпка от развитието ви чрез различни видове обучения, работа с опитни партньори и инструменти за работа.

Работа по време на майчинство

   Светът е динамичен, изискванията на живота се променят непрекъснато, човек има избор да бъде „свидетел“ на тази промяна или „обект“ в нея.

Личностното развитие е житейски процес на израстване, разширявайки съзнателността по отношение на себе си и света.

Излизането в отпуск по майчинство за много жени все още се свързва с големи и непреодолими промени – по отношение на физическата кондиция, личностните отношения и интелектуалното развитие. Но все пак ние избираме как да преминем през този процес.

   Съвсем скоро преминах през периода на майчинството и съзнателно имах нужда от промяна в навиците и обкръжението ми. Намерих подходящата среда – именно в мрежовият маркетинг. Започнах да чета книги за личностно развитие, предприемачество и автобиографии на известни личности, които допринесоха за промяната в моето мислене и мирогледа ми.

Радвам се, че взех решение да съм предприемач в мрежовият бизнес и това да стане моя основна работа по време на майчинство, тъй като имам време да се наслаждавам на семейството си, придобих нови знания и умения, обградих се от позитивни и амбициозни хора, с които ще градим заедно един по-добър живот!

Ако ти все още търсиш подходяща работа за майки или работа по време на майчинство свържи се с мен и аз ще ти предам моя опит и ще ти помогна как да разпределиш времето си, така че да имаш успешни резултати.

 

 

Изгради бизнес по време на криза

2020 година със сигурност ще остави трайни следи в човешката история. Кризата, предизвикана от разпространението на COVID-19 с нейните здравни, социални и икономически измерения, промени живота на цялото общество. Последиците от кризата няма да преминат бързо, но самата криза може да се превърне във възможност за развитие и нови дейности, които да осигурят по-голяма стабилност в бъдеще

Често посочван като различен вариант за осмисляне на кризата е китайският символ за криза, означаваща едновременно „опасност“, но и „възможност“.

Ако и ти търсиш възможности за допълнителни доходи, без риск и инвестиции, без да напускаш сегашното си работно място или бизнес, без фиксирано работно място и време. Изгради успешен бизнес по време на криза! Възможността е в твоите ръце, не я пропускай!

Свържи се с мен и аз ще те подкрепя да изградиш живота, за който мечтаеш.

Развитие в мрежовия маркетинг

Искате успешно развитие в мрежовият маркетинг? Бих ви препоръчала да разгледате следните четири елемента:

1)Това е продукт или услуга

А за тях бих задала следните 5 въпроса:

-Харесваш ли го? Би ли било комфортно за теб да споделяш с други?

-Има ли видима нужда на пазара от това?

-Отговаря ли продуктът на тази нужда и решава ли проблем за потребителите?

-Неговата цена! Може ли този продукт да се конкурира на пазара?

-Има ли достатъчно голяма печалба включена в цената? Има ли достатъчно надценка за компанията и дистрибутора, за да могат да се генерират приходи в дългосрочен план?

Ако можете да  отговорите на въпросите за продукта така, че да бъдете удоволетворени, следващият елемент, който трябва да имате предвид е самата компания.

  • Компанията

Добре ли се управлява? Вярвате ли в основателите и и в мениджърския екип?

Чувствате ли, че имат всичко необходимо, за да стигнат до край?

Доброто управление може да се нагажда с времето и е по-издържливо на премеждия.

 Уверете се, че сте избрали компания,  която може да ви служи дълго време?

  • Третият елемент, който е необходимо да се обмисли е планът за възнаграждения.

Относно това има три важни неща, които трябва да се разгледат:

Първото е това, че новият човек трябва да може бързо да генерира някакви пари!

Може да е очевидна причината, но вероятно може да си представите ефекта върху дистрибутора, който се включва и постига бързо дори и една малка победа. Това може да помогне значително за цялостния успех на организацията.

Второ, човек трябва да може да развие умерен доход  на непълно работно време, за разумен период от време.

Докато развива мрежата си и продажбите нарастват, той трябва да може да се радва на повече привилегии.

И  трето за хората, които са наистина сериозни, за онези които наистина решат да се посветят и да станат професионалисти в мрежовият маркетинг, трябва да имат възможност да реализират сериозни доходи на пълен работен ден, ако работят усърдно и се ангажират да развиват своите умения.

  • Подкрепата

Ако се чувствате добре с продукта, компанията и плана за възнаграждения,  то последното нещо, което трябва да разгледате е подкрепата, която ще ви бъде предоставена.

Компанията има ли уебсайт? Има ли сигурни инструменти за онлайн отчитане?

Има ли на разположение цялостно обучение?

Провеждат ли се събития, за да ви помогнат да изградите своят бизнес?

Ако решите да направите това в каква система за поддръжка можете да се включите?

Изборът на компания за Мрежов маркетинг е лично решение и оценяването на тези 4 елемента: продукт, компания, план за възнаграждение и подкрепа е чудесен начин от където да започнете .

Ако обмисляте да се захванете с Мрежов маркетинг, нека ви дам няколко съвета:

-Първо мрежовият маркетинг не е перфектен. Tой е просто по-доброто начинание, за всеки един от вас, който има предприемачески дух.

-Второ , ако мислите да го направите , вземете решение да се превърнете в професионалист. Все пак професионалистите взимат най-големите пари във всяка една област.

   Трето като всеки, професионалист, вие трябва да започнете да изучавате нови умения. Но ви уверявам, че в професията Предприемач в мрежовият маркетинг, не е толкова трудно да се научиш.

   Четвърто, както всяко нещо, което си заслужава в живота, така и тук ще отнеме време. Не очаквайте да стигнете до финала веднага след старта.

   Пето, заслужава си! Заслужава си отново да можете да поемете контрола на живота си. Заслужава си отново да имате възможността да контролиране финансовото си положение. Заслужава си заради хората, с които ще можете да прекарвате време. Заслужава си заради нещата, които ще можете да видите и преживяванията, които ще изпитате. Заслужава си заради каузите, за които ще можете да допринесете. За приятелствата, които ще можете да създадете. И още много причини заради, които си заслужва !

Ако смяташ, че не можеш да се справиш в МЛМ бизнеса, нашата система е точно за теб.Тя ще ти помогне, като лостов механизъм, да се развиеш, по НАЙ-БЪРЗИЯТ начин. Аз и целият екип ще бъдем до теб и ще те подкрепим . Изгради пасивен доход, чрез доказан модел.

Аз съм Надежда Първанова и съм майка на 3 годишно момченце. По време на майчинство открих възможност за увеличение на дохода, която е подходяща работа от вкъщи. Възможност, с която може всеки един сам да си разпределя времето за работа, без шеф и работно време, без ограничение в дохода и развитието. Имам възможност да работя от вкъщи с над 30 държави, това ми дава спокойствие и перспектива за развитие. Изградих успешен екип в повече от 7 държави с помощта на опитни партньори в бранша.

  Вярвам, че ще бъда полезна на много хора, които търсят подходяща работа от вкъщи. Сигурна съм, че всеки един от вас ще си зададе въпроса е каква е тази работа, в която няма шеф, няма работно място и норма за работни часове и можем да работим от вкъщи. Е отговорът е мрежовият маркетинг. Това е една огромна индустрия, която набира все по-голяма популярност в цял свят. В последната година и половина е предпочитан вариант за увеличение на дохода и на много българи, както за допълнителен доход, така и за основен.

Мрежовият маркетинг е удобен модел за работа, целта на който е да се скъси пътя на продукта и всеки един доволен клиент да може препоръчвайки на своето обкръжение да  изгради успешна мрежа от клиенти и бизнес партньори.

    Ако искаш да разбереш повече за индустрията и как може да изкарваш и ти своите 500, 1 000, 2 000 лева месечно, работейки от вкъщи  до 3-6 месеца свържи се с мен и аз ще ти предоставя изчерпателна информация.

Меню
Call Now Button