Първи автомобил в екипа 10.06.2021 – връчване на VW POLO на Детелина и Йордан

Горда съм да споделя с вас успеха на партньори, с които работим заедно – Детелина Вълнарова и Йордан Дивеков, младо семейство от град Пазарджик .
Детелина и моя колежка и приятелка от университета по образование фармацевт, тя пожела по-добро качество за живота на нейното семейство и заедно с мъжа и стартираха партньорство с нашият екип януари месец 2021 година. След преминаването на стартово обучение те започнаха своите активни действия и във своят втори пълен месец те влязоха в първото ниво Младши мениджър с гарантиран бонус от 500лв и автомобилен бонус VW POLO. През четвъртия месец те постигнаха следващо ниво Мениджър с доход от 1000лв, а в шестия си пълен месец семейният им бюджет се увеличи с 2000лв гарантиран доход. Дали това е добро развитие за стандартите на България? Можете да си отговорите сами.

Ако и ти искаш промяна в живота си, не се колебай да се свържеш с мен. Аз и целият екип, ще те подкрепим да изградиш своят бизнес от нулата до резултата, за целта ще получиш от нас доказана международна система за увеличение на дохода, безплатно обучение онлайн, успешен ментори с опит и резултати, които да те напътстват и екип, който ще ти покаже как да стигнеш до НАЙ-ВИСОКИТЕ нива по – кариерния план.

Меню
Call Now Button